Restaurang & kök

Strands restaurang ligger på bottenvåningen av hotellet och de synliga träbjälkarna ger restaurangen en rustik och mysig känsla. Tillsammans med de öppna köket blir det en perfekt plats för gästerna att avnjuta en måltid eller en drink.

Vår kökschef, Johan Hagfeldt, serverar modern skandinavisk mat och lägger stor vikt vid lokalproducerade och svenska råvaror. Vid serveringen ser vårt serveringsteam till att matcha menyn med det rätta vinet eller drycken. Oavsett om ni serveras en 3-rätters meny under ett bröllop eller tar en burgare efter golfrundan så kan vi lova att ni blir imponerade.

Restaurangen är lämplig för upp till 80 gäster, med möjlighet till ytterligare 50 gäster på första våningen. Vi kan ta emot både stora och små sällskap. Vår uteservering och terrass är öppen hela sommaren och erbjuder den perfekta miljön för en drink eller en måltid.


Event och bröllop

För bröllop eller större event är vår festlokal/loge perfekt och kan ta upp till 200 gäster. Vi erbjuder även catering till privata fester och middagar beroende på bokningar och tillgänglighet.

Öppettider

RESTAURANG

Mån - fre: Från 08.00

Lör / sön: Från 07.00

Köket är öppet måndag - söndag för lunch från 11:00 så länge golfbanan är öppen.

Restaurangen är ofta öppen på eftermiddagar och kvällar under högsäsong.
   
BOKNINGAR

Vi tar emot förfrågningar för lunch, middagar, fester, födelsedagsfiranden och andra tillställningar. För bokning vänligen kontakta restaurangen via mail eller telefon.

   
KIOSK

Kiosken är öppen för golfarna när restaurangen är stängd.

Telefon: +46 (0) 16 39 51 65
Email: info@strandgolf.se

 

 
DSC_5904sv.jpg
 

JOHANS KÖK

Vår kökschef Johan Hagfeldt arbetar med lokalproducerade råvaror som bland annat grönsaker från Solhaga Grönt och nötkött från Lindholms Gård. Till de välkomponerade
3-rätters menyerna serverar vi ibland Mälargös som fiskaren levererar direkt från båten som han lägger till med nedanför Strand. Johan arbetar utefter säsong så oavsett om du har bokat en vistelse under vår, sommar eller höst kan vi garantera att ni får en fantastisk och välsmakande middagsupplevelse med bra råvaror.

 


BARMENY

Vår barmeny innehåller allt från fräscha sallader med lokala råvaror till Strands burgare med nötkött från Lindholms Gård. Det finns något som passar alla och man kan välja mellan att avnjuta lunchen på framsidan med utsikt mot Mälaren, på någon av våra terrasser eller inne i vår rustika restaurang.

IMG_4525.JPG

IMG_6068.JPG

TERRASSEN

Från vår loungedel på terrassen kan ni njuta av eftermiddagssolen och utsikten över golfbanan.  Beställ in en öl eller två eller varför inte en flaska Cava för att fira dagens birdies. För de som är hungriga går det att beställa lunch från vår barmeny mellan kl. 11.00 – 15.00, efter det finns det varma surdegstoasts och snacks att tillgå.



FARM TO TABLE

Vi strävar ständigt efter att jobba med lokalproducerade råvaror, vi använder oss bland annat av grönsaker från Solhaga Grönt och nötkött från Lindholms Gård. Från gården hämtar vi vår egen rabarber som brukar vara ett inslag i sommarens många desserter och mot hösten plockar vi äpplen från hål 8 som också används till desserter, men också till hotellfrukosten och till must som serveras till konferenser och hotellgäster.

IMG_2211.JPG