Vi söker personal inför säsongen 2024

KOCK & SERVERINGSPERSONAL
Vi söker personal till vårt hotell och vår restaurang. Vi erbjuder en säsongsanställning från april till oktober med möjlighet till förlängning och lön enligt kollektivavtal. Sommarjobbare är också välkomna med ansökan. Vi söker personal med känsla för service och bra kundbemötande. Körkort eller möjlighet till skjuts är ett måste då vi ligger ca 20 min utanför stan.

  • Serveringspersonalen jobbar i restaurangen med att stå i kassan samt serverar mat till gästerna, det gäller både morgon (frukost) dag och kvällspass samt helger. Erfarenhet inom samma område är bra men inte avgörande då vi lär ut på plats.

  • Kocktjänsten gäller dag, kvällspass samt helger. Erfarenhet inom kök är ett krav.

  • Frukostvärdinna, ansvarar för frukostserveringen och hjälper till med fika och lunchförberedelser.


Kontakt
Om du tror att du att någon av dessa tjänster är något för dig så skicka cv och personligt brev till anna@strandgolf.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

STÄDPERSONAL
Vi söker städpersonal till vårt hotell och vår restaurang inför sommarsäsongen 2024. Vi söker dig som är noggrann, seriös och som har erfarenhet inom hotellstäd. Vi har 17 stycken hotellrum och allmänna utrymmen och toaletter. Man jobbar oftast själv men är två personer vissa dagar så det är ett fysiskt jobb. Det gäller pass både vardag och helg. Vi erbjuder en säsongsanställning från april till september med möjlighet till förlängning och lön enligt kollektivavtal. Körkort eller möjlighet till skjuts är ett måste då vi ligger ca 20 min utifrån stan.


Kontakt

Om du tror att detta kan vara en tjänst för dig så skicka cv och personligt brev till anna@strandgolf.se

Vi ser fram emot att höra från dig!


Nick Potter