Hullerombuller 2019

Om en vecka, söndagen den 15 september, spelar vi den traditionella Hullerombullertävlingen på Strand. Alla spelar från samma tee och det blir dam- och herrklass. Tävlingen spelas för 12:e gången och intäkterna går varje år till behövande ändamål i när och fjärran. Villkoret är att mottagaren använder alla bidragspengar till det projekt som utlovats och det säkerställs genom att vi har en eller flera personliga kontakter på platsen.

I år går bidraget till ett sjukhus i Kenya, söder om Mombasa i staden Kinondo. Sjukhuset har byggts av Fred Andersson som bor i flygelbyggnaden på Strand och nyligen har börjat Grönt Kort-kursen i golf! Sjukhuset tar varje år emot 150.000 patienter och allt finansieras med hjälp av välgörenhet. Vi behöver fler deltagare nu på söndag! Blir vi 60 st. kan vi tex. finansiera årslönen åt två sjusköterskor.

Bidraget kommer omedelbart att göra skillnad och vi får spela en tokrolig bana i utbyte. Startavgiften är 300:- och alla startar kl 09:30!

Om ni inte kan deltaga går det i stället bra att köpa lotter i shopen för 100:-/st.

Anmäl dig nu via GIT eller genom shopen.

Nick Potter