Yoga på Strand i höst!

Den 3 oktober börjar vi med yogan igen. Alla är välkomna och det kostar 100 kr per person och gång. Vi kommer att vara i konferenslokalen och det finns omklädningsrum för de som vill duscha och byta om, yogamattor finns att låna.

Tid: 17:45-19:00 (yogaklassen börjar 18:00)

Datum (torsdagar)

3 oktober

10 oktober

17 oktober

24 oktober

31 oktober

7 november

14 november

21 november


Anmäla er gärna innan via info@strandgolf.se eller ring till oss på 016-39 51 65. Betalning sker på plats (betalkort går bra).

Läs mer om Pratik nedan:

Pratik Sankhe föddes nära Mumbai i Indien och började utöva yoga i tidig ålder och det blev snabbt en livsstil. Pratik är certifierad yogainstruktör och är registrerad i den Internationella yogaföreningen med studier inom Asanas (hållning), Pranayam, Meditation, Anatomy, yogic and vedic philosophy.

Pratik har också studerat i London där han tog en Masters Degree inom business management och en Bachelor Degree i tourism and hotel management. Han flyttade till Strängnäs i juli 2016 där han nu bor med sin sambo.

Pratik är exalterad över att ha börjat sitt samarbete med Strand och vi är båda förväntansfulla över att kunna erbjuda möjligheten till våra medlemmar och gäster att lära sig mer om yoga och dess fördelar.

Nick Potter