Bröllop på Strand

Vår vackert renoverade lada, den idylliska miljön vid Mälaren och vårt drivna köksteam erbjuder er den perfekta platsen för att fira er speciella dag. Från start kommer vi att jobba tillsammans med er och se till att planera allt utefter era önskemål och visioner.

Ni kommer tillsammans med vårt köksteam ta fram en meny som passar både er smak och budget, samt välja ut passande viner från vår vinlista. Vår personal kommer att se till att er dag flyter på precis som planerat vilket kommer ge er och era gäster en fantastisk dag.

Strand erbjuder flera olika bröllopspaket för både logen och restaurangen, våra priser är säsongsbaserade. Det finns endast ett fåtal lediga datum kvar för sommaren 2019 och i dagsläget tar vi nu emot bokningar för hösten 2019 och sommaren 2020, se till att boka er visning redan idag! Vänligen maila era förfrågningar till info@strandgolf.se

Nick Potter