Erbjudande för medlemskap 2020

Bli fullvärdig medlem hos oss på Strand i två år och få första året för halva priset. För att ta del av erbjudandet vänligen kontakta oss via info@strandgolf.se

Kontakt"
DSC01771 copy.jpg

 

Julbord general poster.png

Julbord på Strand 2019

Vi tar nu emot bokning för julbord, för mer information klicka här. För bokning vänligen maila info@strandgolf.se eller ring till restaurangen på 016-39 51 65.

 
 
 
 
 

Strand golf är en dröm som plötsligt blev sann när lantbrukaren Clas Söderberg valde att göra om sina ägor till en golfbana. Gården hade varit i familjens ägo i ett halvt sekel när första spadtagen i förvandlingen togs 1999. I utformandet av banan tog Clas hjälp av sin svåger och golf pro Janne Kjellwall, och 2003 kunde Strand öppna som 18-hålsbana. Gården har sedan dess utvecklats till en fantastisk golf, hotell, restaurang, konferens och bröllops - verksamhet.

 
 
 
 
igor-ovsyannykov-270977.jpg

Boka tid idag

Golfbanan med 18 hål och par 71 tilltalar både golfare med lägre eller högre handikapp. Banan innehåller naturliga och konstgjorda vattenhinder, upphöjda utslag och noggrant placerade sand och gräsbunkrar.

Boka online med kalendern eller ringa:
+46 (0)16 39 51 60

 
 
 
Strand-Golf-Course-2017-3a.jpg
 
 
strand-golf-resort-weddings-brollop-060-FB.jpg

Events & bröllop

Vi erbjuder ett stort utbud av olika event året runt, med allt från bröllop, sommarfester och företagsevent. Prata med vår personal om att planera ditt nästa evenemang redan idag.

 
 
strand-golf-resort-brollop-weddings-venu-hire-168-FBa.jpg
 
 
strand-golfklubb-golfpaket-02.jpg

Strand Hotell

Hotellet var ursprungligen ladugårdsbyggnad på Strand. År 2005 startade renoveringen och byggnaden förvandlades till restaurang, konferens och ett hotell med 54 bäddar. Byggnadens synliga bjälkar tillsammans med den rustika inredningen skapar en mysig och avslappnad atmosfär.

 
 
strand-golfklubb-golfpaket-04.jpg
 
 

Boka din starttid här

Snabbt och enkelt!