Bröllop

Strand erbjuder den perfekta miljön för er stora dag. Vare sig det är en intim sammankomst eller en storslagen fest så är vi här för att hjälpa dig planera din stora dag.

Strands loge rymmer 200 gäster och har synliga takbjälkar, intim belysning och en privat bar. Köksteamet kommer att arbeta med dig för att skapa en oförglömlig meny som passar din smak och budget. Vårt hotell har 54 bäddar och ligger i anslutning till både restaurangen och logen. Vi har även en bröllopssvit med balkong och badkar som passar perfekt att spendera första natten som gifta i.

Aktiviteter

På Strand kan du koppla av vid sjön, ta en drink på terassen eller luta dig tillbaka i vår lounge. För de mer aktiva har vi gott om aktiviteter för att hålla er sysselsatta. Du kan utforska sjön med kajak, spela boule, vandra i naturen eller koppla av i vår vedeldade bastu och badtunna. 


Yoga

Yoga 1.jpeg

En gång i veckan erbjuder Strand yogaklasser till medlemmar och gäster, det går även att boka privata klasser till konferens eller andra tillställningar.

Strands yogainstruktör Pratik Sankhe skräddarsyr yogaklassen efter deltagarnas behov. Läs gärna mer och Pratik och hans kunskaper inom yoga i informationsrutan nedan.

För mer information om våra yogaklasser eller för att boka en yogaklass vänligen maila till info@strandgolf.se eller ring 016 39 51 65.

Introduktion - Yogainstruktör Pratik Sankhe

Pratik Sankhe föddes nära Mumbai i Indien och började utöva yoga i tidig ålder och det blev snabbt en livsstil. Pratik är certifierad yogainstruktör och är registrerad i den Internationella yogaföreningen med studier inom Asanas (hållning), Pranayam, Meditation, Anatomy, yogic and vedic philosophy.

Pratik har också studerat i London där han tog en Masters Degree inom business management och en Bachelor Degree
i tourism and hotel management. Han flyttade till Strängnäs i
juli 2016 där han nu bor med sin sambo.

Boka din starttid här

Snabbt och enkelt!